Chocoladeslagroomtaart
2006-01-05- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Average Member Rating
(4.3 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- chocoladebiscuites ( kan je bij de Turkse winkel)
4 bekers slagroom
1 vanillesuiker
3 eetlepels suiker
1 hazelnoot chocoladereep
Method
Step 1
je klopt de slagroom samen met de vanillesuiker en de gewone suiker tot het stevig is
daarna pak je en schaal en doe je een laag van de slagroom en dan een laagje biscuites erop en dan weer slagroom enzovoort tot de schaal vol is
de reep chocolde moet je malen en daarna strooien op de bovenste laag slagroom en dan een uur of 6 in de koelkast en klaar is je chocoladetaart
is vooral heel lekker voor kinderen
posted by Marisah on 05-01-2006
Wat voor schaal bedoel je enne… moet je die chocoladekoekjes verkruimelen?
posted by Elamira on 05-01-2006
Wat is dit een leuke site zeg! En zo veel keus. Wow.
Anyway, ik ken een andere variant hiervan. En volgens mij kun je zo’n doorzichtige ovenschaal gebruiken. Groetjes.
posted by Rzinia on 05-01-2006
als je het uit de schaal op tilt, zakt ie niet in omdat de bodem slagroom is?
posted by tatouania25 on 07-01-2006
je hoeft de koekjer niet te verkruimelen gewoon in lagen leggen zoals je zeg maar doet met lasagne bladen
je kan een gewone vierkante lasagneschaal gebruiken
en de taart zakt niet inelkaar het is zeg maar net een lasagne want je moet de slagroom stijf kloppen hoeft niet persee te stijf
posted by Rzinia on 09-01-2006
dank je voor je antwoord 🙂
posted by Asia on 12-06-2006
he vraagje? kan je het beste niet eerst beginnen met een laag koekjes, dan slagroom, of maakt dat niet veel uit?
posted by wafaa on 15-08-2006
of kun je ook beginnen met een bodem kruimeldeeg die je niet hoeft te bakken? (gemaakt van lange vingers) x
posted by tatouania25 on 29-08-2006
Het maakt niet echt uir met watje begint, maar het voordeel van met slagroom beginnen is dat de onderkant dan niet zo makkelijk uit elkaar valt.
Wafaa, je kan het uitproberen, ik maak het altijd met die chocoladebiscuits
posted by tatouania25 on 29-08-2006
Sorry voor de late reacties, maar ben heel lang niet op deze site geweest.