Loader

Chocoladeslagroomtaart

2006-01-05
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • chocoladebiscuites ( kan je bij de Turkse winkel)
    4 bekers slagroom
    1 vanillesuiker
    3 eetlepels suiker
    1 hazelnoot chocoladereep

Method

Step 1

je klopt de slagroom samen met de vanillesuiker en de gewone suiker tot het stevig is

daarna pak je en schaal en doe je een laag van de slagroom en dan een laagje biscuites erop en dan weer slagroom enzovoort tot de schaal vol is

de reep chocolde moet je malen en daarna strooien op de bovenste laag slagroom en dan een uur of 6 in de koelkast en klaar is je chocoladetaart

is vooral heel lekker voor kinderen

Deel dit recept met anderen

Comments (9)

  1. posted by Marisah on 05-01-2006

    Wat voor schaal bedoel je enne… moet je die chocoladekoekjes verkruimelen?

  2. posted by Elamira on 05-01-2006

    Wat is dit een leuke site zeg! En zo veel keus. Wow.
    Anyway, ik ken een andere variant hiervan. En volgens mij kun je zo’n doorzichtige ovenschaal gebruiken. Groetjes.

  3. posted by Rzinia on 05-01-2006

    als je het uit de schaal op tilt, zakt ie niet in omdat de bodem slagroom is?

  4. posted by tatouania25 on 07-01-2006

    je hoeft de koekjer niet te verkruimelen gewoon in lagen leggen zoals je zeg maar doet met lasagne bladen
    je kan een gewone vierkante lasagneschaal gebruiken
    en de taart zakt niet inelkaar het is zeg maar net een lasagne want je moet de slagroom stijf kloppen hoeft niet persee te stijf

  5. posted by Rzinia on 09-01-2006

    dank je voor je antwoord 🙂

  6. posted by Asia on 12-06-2006

    he vraagje? kan je het beste niet eerst beginnen met een laag koekjes, dan slagroom, of maakt dat niet veel uit?

  7. posted by wafaa on 15-08-2006

    of kun je ook beginnen met een bodem kruimeldeeg die je niet hoeft te bakken? (gemaakt van lange vingers) x

  8. posted by tatouania25 on 29-08-2006

    Het maakt niet echt uir met watje begint, maar het voordeel van met slagroom beginnen is dat de onderkant dan niet zo makkelijk uit elkaar valt.

    Wafaa, je kan het uitproberen, ik maak het altijd met die chocoladebiscuits

  9. posted by tatouania25 on 29-08-2006

    Sorry voor de late reacties, maar ben heel lang niet op deze site geweest.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.