Chili con carne
2005-10-07- Cuisine: Mexicaanse
- Course: Hoofdgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(2.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 2 uien
- 2 rode paprika's
- 250 gram sperzieboontjes
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- rund of lamsgehakt (ca. 500 g)
- 1 kuipje kruidenpasta
- chili con carne ( bij AH te verkrijgen )
- 2 blikjes kidneybonen (a 400 g)
- 1 zakje tortillachips (150 g)
Method
Step 1
Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten en gehakt rul bakken. Ui en paprika erdoor scheppen en 3 min. meebakken. sperziebonen eerst 8 minuten koken en daarna toevoegen en meebakken.
Kruidenpasta en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen.
Mengsel 5 min. zachtjes laten koken.
Bonen laten uitlekken en bij gehaktmengsel voegen.
Geheel weer aan de kook brengen en nog 2 min. zachtjes verwarmen.
Chili con carne met tortillachips serveren.
posted by tara29 on 07-10-2005
vervang het gehakt voor shoarma ook aan te raden !!!!!!!!!
posted by ummsalman on 02-02-2009
ik zag bij zo’n pakje van knorr dat er spekvet in zat, dus kijk wel goed baar de ingredienten van die chilli con carne kruiden