Chermoulazalm
2008-12-10- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 2 kleine tenen knoflook gehakt
1 tl gemalen komijn
1 tl korianderpoeder
?½ tl paprikapoeder
1 tl harissa
plukje saffraandraadjes
1 el citroensap
2 handenvol gehakte koriander
2 handen gehakte muntblaadjes
21/2 el olijfolie
4 zalmfilets circa 175 gram
Method
Step 1
Maak de chermoula door de knoflook, specerijen, harissa, saffraan, citroensap, kruiden en olie te pureren. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Bestrooi de vis met zout, strijk er de helft van de chermoula over.
Bestrooi de andere kant met zout en bestijk met met de rest van de chermoula. Dek de vis goed af met folie en bak 12 minuten in de over tot de vis net gaar is.
posted by Trudy on 20-12-2008
Heb het gerecht nog niet gemaakt,kan nog geen commentaar geven.