Champignons kaassaus
2005-10-09- Cuisine: Belgische
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(4.5 / 5)
12 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 2 el boter
- 1 fijngesneden ui
- 1 fijngesneden teentje knoflook
- 250 g schoongemaakte, in vieren gesneden champignons
- 200 g in reepjes gesneden oesterzwammen
- 1 zakje Maggi Kaassaus
- fijngesneden bieslook
Method
Step 1
1. Fruit in boter de ui en het teentje knoflook 4 minuten.
2. Voeg er de champignons en de oesterzwammen aan toe en laat 5 minuten zachtjes bakken.
3. Schenk 2, 5 dl koud water erbij, roer er de Maggi Kaassaus door en laat de saus op halfhoog vuur onder roeren binden.
4. Roer voor het opdienen wat fijngesneden bieslook door de saus.
Kant-en-klare sauzen krijgen een extra volle smaak als u ze bereidt met melk in plaats van water.
posted by xchidax on 07-12-2008
Klinkt heerlijk!
posted by amfirdaus on 05-05-2009
ga ff proberen hahaha kus