Champignon koekjes
2009-02-20- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(4.8 / 5)
18 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- *1 pak margarine of boter(kamertemp)
*2 eieren
*1 pakje bakpoeder
*1 glas suiker of poedersuiker
*400 gr maismaizena (misirnisasta in de Turkse winkels te koop)
*bloem
*2 eetlepels cacao
Method
Step 1
Verwarm je oven op 170 C. Doe de boter, eieren en de suiker in een kom en mix het goed op totdat het cremig is. Doe er daarna de bakpoeder, maizena en de bloem er bij en maak daarvan een samenhangend deeg.
Pak van het deeg stukjes zo groot als een walnoot en maak er balletjes van en druk er iets op. Doop daarna een dopje van een flesje cola in de cacaopoeder en druk die in de midden van de koekjes.
Bak de koekjes in een voorverwarmde oven. Bak ze ongeveer in 30 minuten gaar.
De koekjes moeten wel wit blijven!!
posted by lemya25 on 21-02-2009
hi sadiye, hoeveel bloem moet er in, op welk temperatuur moet de oven, en hoe lang bakken?
posted by hafsoena on 23-02-2009
hey sadiye , hoeveel bloem en boter moet je gebruiken ? 1 pak boter maar van hoeveel gram ? x.
posted by sadiye on 23-02-2009
hoi hafsoena,margarine of boter van 250 gram,en over de bloem moet je zelf kijken want je moet er een samenhangend deeg van maken x
posted by sadiye on 23-02-2009
hoi hafsoena,margarine of boter van 250 gram,en over de bloem moet je zelf kijken want je moet er een samenhangend deeg van maken x
posted by martine on 24-02-2009
hoi Sadiye
kan je me ook vertellen hoeveel suiker je hebt gebruikt?
Dank je
Ze zien er echt leuk uit !!
posted by sadiye on 25-02-2009
Ik gebruik 1 waterglas suiker ik weet niet hoeveel gram dat is.Vul gewoon een waterglas met suiker dat is goed.
posted by hafsoena on 16-03-2009
thanx :d
x.
posted by hafsoena on 17-03-2009
hey , ik heb ze gemaakt en ze zyn me gelukt , precies hetzelfde , men ouders vonden het heerlijk , (en ik zelf dus ook) dus een raad voor iedereen PROBEER HET MAAR !!
๐
x bedankt voor de recept sadiye ! xx
posted by sadiye on 17-03-2009
ben blij het te horen ๐ geen dank hafsoena ๐
posted by waterijs on 22-03-2009
zo die koekjes lijken echt op champignons.hahaha
posted by sadiye on 22-03-2009
ja he hahahahaha
posted by koken20 on 22-07-2009
ZIET ER PRACHTIG EN ECHT UIT MSCHALLAH
ga ze inschallah voor het suikerfeest proberen,als ze iets te donker worden kun je ze meschien ook gewoon in poedersuiker dopen:P
maar bedankt voor het recept,
posted by sadiye on 22-07-2009
geen dank
posted by missfaiza on 07-08-2009
zien echt prachtig uit, net echte champions, ๐
posted by sadiye on 23-08-2009
๐
posted by samya on 11-09-2009
Ik ga ze ook maken inchallah
posted by samya on 11-09-2009
Ik ga ze ook maken inchallah
posted by Chebba Nassira on 22-11-2009
Is er een verschil tussen maismaizena en gewoon maizena uit de winkel? of is t hetzelfde?
posted by sadiye on 25-08-2010
ik weet het niet