Carrotcake
2008-10-08- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating
(4.4 / 5)
16 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- voor de cake:
4 eieren
1,5 glas suiker
half glas gehakte walnoten (hele kleine)
1,5 glas geraspte wortelen
2 theelepels kaneel
2 glazen meel
1 bakpoeder
voor de creme:
1 liter melk
2 eetlepels meel
1 eetlepel maizena
1 ei
6 eetlepes suiker
half pak boter (125 gram)
Method
Step 1
Verwarm je oven op 150C.
Mix alle deegbenodigheden met een mixer. Mix eerst de eieren met de suiker tot het wit is. Doe daarna de meel, kaneel, mix het verder pak daarna een houten lepel doe de bakpoeder, geraspte wortels en de gehakte walnoten en roer het goed door. Doe het daarna in een ingevette ronde bakvorm.Bak het in de oven totdat het gaar is.
Doe alle creme benodigheden in een pan en laat die koken alroerend.
Laat het daarna nog een paar min pruttelen.Smeer het op de cake.
posted by barbie on 11-10-2008
welke vorm gebruik je de maat het het vorm
posted by sadiye on 11-10-2008
in zo een springvorm van 22cm
posted by salhi on 20-10-2008
welke glas moet je dan gebruiken?marokkaanse theeglas?
posted by salhi on 20-10-2008
moet je dat cream op de cake doen? Nadatie gebakken is?
posted by sadiye on 26-10-2008
nee ik heb geen marokkaanse theeglas gebruikt zo een glas waar 220 ml in gaat.Ja de creme moet nadat de cake gebakken is erop gesmeert geworden.
posted by lellamimount on 23-01-2009
hoe lievert dat is lekker bedank
posted by majda on 14-05-2009
welke boter gebruik je
of maak het niet uit
posted by sadiye on 20-05-2009
maak niet uit
posted by oum marwa on 03-09-2009
ik wil het probeeren
posted by sadiye on 03-09-2009
ok succes