Cakerol met pudding
2008-04-01- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3.7 / 5)
12 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- banketbakkersroom:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-1 liter melk
-4 eieren
-150 gram suiker
-140 gram maizena
-1 pakje vanillesuiker
Biscuitbeslag:
~~~~~~~~~~~~~~
-4 eieren
-160 gram suiker
-half lepeltje bakpoeder (theelepel)
-2 vanillesuiker
-100 gram bloem
-80 gram maizena
-4 lepels warm water
Method
Step 1
Banketbakkersroom:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Klop de eieren met de suiker tot een schuimige massa, roer er de maïzena eronder.Laat de melk opwarmen, en doe een deel van de melk bij de massa(maïzena, suiker, eieren) daarna giet je het mengsel terug bij de melk om verder door te koken tot het dik wordt.(voortdurend roeren!)
Biscuitbeslag:
~~~~~~~~~~~~~~
-Eieren+vanillesuiker+suikertot een schuimige massa mixen(10 minuten!).
Doe er 4 lepels warm water bij, nog 5 minuten door mixen .
Zeef de bloem en de maïzena en de bakpoeder er boven op.
Neem een grote lepel en roer er voorzichtig de bloem en de maïzena en de bakpoeder mee.(voorzichtig roeren zodat er lucht ontstaat!!).
neem een bakplaat van 30cm op 30cm.
Doe er bakpapier in, giet het mengsel er in.
bak het 10 tot 15 minuten in de oven .(150°)Moet een gouden kleur hebben .
neem een keuken handdoek maak ze even vochtig strooi er een beetje suiker op.
pak de biscuit uit de oven en leg ze op deze keukenhanddoek!
rol ze op, rol ze weer uit en giet de banketbakkersroom erop
en terug rollen en rol de keukenhanddoek erover tot ze koud is.
Ziet er lang uit maar is vlug gemaakt!!!
je MAG er ook bloemsuiker op strooien als versiering !!
posted by Rzinia on 02-04-2008
dit ziet er heerlijkkkkk uit
posted by Rzinia on 02-04-2008
dit ziet er heerlijkkkkk uit
posted by sjaahida on 02-04-2008
zkersssssssssssss
posted by sadiye on 09-10-2008
ziet er erg lekker uit
posted by sadiye on 17-10-2008
heeft iemand deze al gemaakt?
posted by sadiye on 18-10-2008
hallo is daar iemand 😀
posted by najelm on 18-10-2008
en sadiye?is het gelukt bij jou? heb je die gemaaktt? ziet er lekker uit
posted by sadiye on 18-10-2008
haii ik heb hem gemaakt hij is helemaal gelukt.sowwwwwwwwwwwwww deze is echt heerlijk lekker zachte cake zeg hmmm echt een aanrader dames
posted by flower on 23-11-2008
lijkt me een makkelijk recept zal hem inshallah in l3eid maken
posted by saloua26 on 03-12-2008
Wat is mana
posted by sadiye on 04-12-2008
waar staat dat?
posted by saloua26 on 04-12-2008
er staat mazna na suiker 140 gram mazna
posted by sadiye on 04-12-2008
maizena is dat
posted by Amifati on 23-01-2009
ziet er moeilijk uit
posted by moemina6 on 24-01-2009
kan je gewoon de banket banketbakkersroom van de winkel gebruiken .
posted by sadiye on 06-09-2009
ik ga deze weer eens make
posted by zeeman on 17-09-2009
hoi meid bedoel 2theelepels vanillesuiker