Loader

Boterspritsen

2007-12-17
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 200 gram bloem
    175 gram boter
    100 gram basterdsuiker
    1 zakje vanillesuiker
    wat zout

Method

Step 1

Roer de boter met de suiker in een verwarmde kom tot het mengsel heel zacht is.
Voeg dan telkens een paar lepels van de gezeefde bloem toe en roer de bloem er goed doorheen.

Ga zo door tot alle bloem gebruikt is.

Voeg het zout en het smaakje toe en spuit met behulp van een speciaal daartoe bestemde spritsspuit, langwerpige "banen" van het deeg op een met boter bestreken bakblik.

Bak de sprits in een matige warme oven in circa 20 minuten lichtbruin en gaar en snijd het, wanneer de koek nog warm is, in kleine reepjes.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.