Bladerdeeg met tonijn
2012-12-25- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Yield: paar pesoon
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4.3 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - een half blikje champignons blik
- een halve paprika
- een beetje garnalen naar smaak
- een blikje tonijn
- 1 prei in rondjes gesneden
- bladerdeeg
- 1 ui
Method
Step 1
Je pakt een halve paprika, die snijd je in blokjes. Dan pak je de garnalen die snijd je naar keuze (of snijd ze niet) dan maak je het blikje tonijn open. Meng het met de gerechten dat doe je ook met de champignons die meng je der ook bij met de andere gerechten. De prei doe je er ook bij en de ui ook die snij de in ringetjes ook bij prei. Je mengt ze goed.
Vervolgens doe je in de pan een beetje olie. Wachten tot het gaar is, daarna pak je de bladerdeeg, daar doe je het mengsel in. Hierna doe je ze in de oven (200 graden) tot het bladerdeeg goud bruin wordt (niet zwart!)
Op een mooi bord serveren 🙂 klaar is kees!