Black Eye Beans met Rijst
2008-08-23- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 5 eetlepels Black Eye Beans
4 eetlepels rijst
1/2 eetlepels trassi
1 ui
1 blokje knorr
1teentje knoflook
een beetje saffraan voor de kleur
1 bakbanaan
water
Method
Step 1
Bonen voor het gebruik in heet water paar uur laten staan.
Ui, knoflook snijden en samen met trassi, saffraan in olie bakken.
Voeg daarna de bonen toe eventjes meebakken vervolgens voeg je toe blokje knorr en 2 glazen water of meer als het nodig is.
Laat het ongeveer 15 minuten koken tot bonen zacht worden. Als de bonen bijna klaar zijn voeg dan 4 eetlepels rijst toe laat het nog 8 a 10 minuten koken met deksel op.
Bakbanaan in dunne repen snijden en met een beetje zout goudbruin bakken.