Loader

Black Eye Beans met Rijst

2008-08-23
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

    Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

  • Spaghetti-tortilla (pizza)

    Spaghetti-tortilla (pizza)

  • Maakouda

    Maakouda

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 5 eetlepels Black Eye Beans
    4 eetlepels rijst
    1/2 eetlepels trassi
    1 ui
    1 blokje knorr
    1teentje knoflook
    een beetje saffraan voor de kleur
    1 bakbanaan
    water

Method

Step 1

Bonen voor het gebruik in heet water paar uur laten staan.

Ui, knoflook snijden en samen met trassi, saffraan in olie bakken.

Voeg daarna de bonen toe eventjes meebakken vervolgens voeg je toe blokje knorr en 2 glazen water of meer als het nodig is.

Laat het ongeveer 15 minuten koken tot bonen zacht worden. Als de bonen bijna klaar zijn voeg dan 4 eetlepels rijst toe laat het nog 8 a 10 minuten koken met deksel op.

Bakbanaan in dunne repen snijden en met een beetje zout goudbruin bakken.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.