Loader

Bieslook bietjes couscous

2008-10-05
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 300 gram couscous
    300 ml kokende groentebouillon
    250 gr gekookte bietjes
    1 tomaat in kleine blokjes
    3 bosjes bieslook geknipt
    21/2 el extra vierge olijfolie
    21/2 el citroensap
    100 gram zachte geitenkaas

Method

Step 1

doe de couscous in een grote hittebestendige kom en voeg de bouillon toe. Dek af en laat afkoelen, roer af en toe de klontjes los met een vork.

Hak de bietjes in kleine blokjes, bewaar het sap. Voeg de tomaat, bieslook, bietjes en 2 el bietensap toe aan de couscous en schep alles goed door elkaar tot de couscous de kleur van bietjes heeft. Klop de olie, citroensap, zout en peper door elkaar en schep door de couscous. Laat 30 minuten staan. Hoe langer je het laat staan, hoe rozer het wordt.

Serveer met de geitenkaas erbovenop.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.