Biefstuk bachten-de -kuppe
2006-01-03- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Behalve ik geen varken
4 biefstukken
50gr boter
4 sjalotten
4 tomaten
4 el vlierbloesemazijn
4dl room
200gr champignons
takjes peterselie
p&z
Method
Step 1
Biefstukken kruiden.
Bruin bakken in de boter en warm huoden op een schotel.
De gesnipperde sjalotten samen met de schoongemaakte en in stukjes gesneden champignons lichtjes laten kleuren in de pan en boter van de biefstukken.
Het braadvet afgieten en de vlierbloesemazijn toevoegen, laten inkoken, de room bijvoegen en opnieuw inkoken.
Als de saus voldoende is ingekookt, er de in stukken gesneden tomaten bijvoegen(moeten opwarmen in de saus)en op smaak brengen.
Serveren met fijne frietjes.
En een Rodenbach Grand Cru of water.
Beter Ellouissa?
posted by ellouisa on 04-01-2006
Ja veel beter 😀