Begrir – baghrir – gringo – marokkaanse pannenkoek
2013-01-27- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Yield: 5 stuks
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(3.4 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 350 gr bloem
- 150 gr smid de fijne
- 1 zakje gist die groene of half blokje gist + half zakje bakpoeder
- zout
- ongeveer 700 ml water.
Method
Step 1
Alles mengen en ongeveer 1 uur laten rijzen.
Elke keer na gebruik van de koekenpan onder koud water houden dus het beslag niet in een warme koekenpan gieten.
Nadat je het beslag in de koekenpan hebt gedaan even op hoog vuur zetten zodat je mooie gaatjes krijgt en daarna het vuur zachter zetten.
Besahtkom!!!