Loader

Begrir – baghrir – gringo – marokkaanse pannenkoek

2013-01-27
  • Yield: 5 stuks
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.4 / 5)

3.4 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 350 gr bloem
    - 150 gr smid de fijne
    - 1 zakje gist die groene of half blokje gist + half zakje bakpoeder
    - zout
    - ongeveer 700 ml water.

Method

Step 1

Alles mengen en ongeveer 1 uur laten rijzen.

Elke keer na gebruik van de koekenpan onder koud water houden dus het beslag niet in een warme koekenpan gieten.

Nadat je het beslag in de koekenpan hebt gedaan even op hoog vuur zetten zodat je mooie gaatjes krijgt en daarna het vuur zachter zetten.

Besahtkom!!!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.