Bastogne toetje
2010-12-18- Cuisine: Nederlandse
- Course: Dessert
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 15m
Average Member Rating
(4.3 / 5)
29 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- pak bastogne
- suiker
- mascarpone
- slagroom
- kaneel
Method
Step 1
De bastogne in een keukenmachine fijnmalen. In een kom de slagroom ligt kloppen, let op dat de slagroom vloeibaar blijft. Vervolgens voeg je wat suiker en de mascarpone toe.
Je pakt een schaal, of zoals ik leuke glazen. Je begint met een laagje saus en daarna de bastogne, dan saus, bastogne, saus en je eindigt weer met saus. Strooi er wat kaneel over. Bedek het met vershoudfolie en doe het in de koelkast voor een paar uur. Ze zijn lekkerder als je ze een nacht in de koelkast laat staan.
posted by xxx-girl-xxx on 07-03-2012
Lekker ik ga deze inchallah morgen proberen
Xx