Bami
2005-10-19- Cuisine: Chileense
- Course: Bijgerecht, Hoofdgerecht, Voorgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(3.9 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Simpele bami, maar heel smakelijk door de trassi.
Ingredients
- - 250 gram kipfilet gekookt en geplukt
- 1/2 ui
- 1 pak kort gekookte spaghetti
- 4 theelepels laos
- 4 theelepels kantjoer
- 1 theelepel suiker
- veel selderie
- 1 pepertje
- 4/5 tenen knoflook
- 1 theelepel gember
- 1 cm trasi
- ketjap
Method
Step 1
Olie in de wok, ui, trassi, peper, laos, kentjoer, gember fruiten. Ketjap erbij, kip meebakken, spaghetti erbij, selderij erbij en suiker erbij.
KLAAR!
De trassi stinkt heel erg als je het bakt, maar dat trekt vanzelf weg. Je kunt de groentes uitbreiden met paksoi, amsoi, kousenband etc.
posted by Rzinia on 22-11-2005
ik heb jouw nasi gemaakt en was heeeeeerlijk dus deze probeer ik ook. inderdaad trassi geeft een heerlijke smaak, maar bij het koken stinkt het wel