Loader

Auberginebeignets

2013-09-27
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Dit heb je nodig:
    - 2 aubergines;
    - 2 eieren;
    - bloem;
    - 1/2 koffielepel paprikapoeder;
    - zout en peper naar smaak;

Method

Step 1

Zo maak je het:

Snijd de aubergines in plakken.

Klop de eieren los in een diep bord samen met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak.

Haal de plakken aubergine door het eimengsel en daarna door de bloem.

Zorg dat de bloem goed rondom de aubergineplakken zit.

Bak de auberginebeignets in een laag hete zonnebloemolie in een koekenpan aan beide zijden goudbruin.

Laat goed uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.