Auberginebeignets
2013-09-27- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Dit heb je nodig:
- 2 aubergines;
- 2 eieren;
- bloem;
- 1/2 koffielepel paprikapoeder;
- zout en peper naar smaak;
Method
Step 1
Zo maak je het:
Snijd de aubergines in plakken.
Klop de eieren los in een diep bord samen met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak.
Haal de plakken aubergine door het eimengsel en daarna door de bloem.
Zorg dat de bloem goed rondom de aubergineplakken zit.
Bak de auberginebeignets in een laag hete zonnebloemolie in een koekenpan aan beide zijden goudbruin.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en laat afkoelen.