Loader

Assia’s koekjes

2011-04-25
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 5 eieren
    - 250gr pinda
    - 250gr kokosnoot
    - 2 kleine glazen suiker
    - 2 glazen olie
    - 1 zakje bakpoeder
    - 1 kleine tl kaneel

Method

Step 1

laat eerst de pinda in de oven bakken als de pinda een beetje bruin is haal je het er uit, en dan in de machine niet te veel laten 3 seconden. doe de pinda in een kom, en doe er suiker en eieren in en mix het samen met een mixer 5 min. dan doe je, kokosnoot, bakpoeder, olie dan er in dan gewoon met een speciale lepel goed mixen. pak dan die speciale papier doe dat dan in een vierkante bakplaat doe het beslag er in en dan doe je het in de oven op 150 graden, het duurt ongeveer van een half uur tot een uur. als het dan klaar is haal je het uit de oven, dan kun je het in kleine of grote stukken snijden en dan doe je er wat suiker op. eet smakkelijk!

Veel succes & eet smakkelijk!

Deel dit recept met anderen

Comments (13)

  1. posted by assia7 on 19-10-2009

    het is heeeeeel lekker

  2. posted by sadiye on 19-10-2009

    hoi assia ik hou niet van pindas welke noten kan ik nog meer gaan gebruiken??

  3. posted by sadiye on 20-10-2009

    hoi assia kan je er ook een foto van zetten?

  4. posted by hammoudi on 24-10-2009

    hoi ik begrijp het niet moet je de kokosnoot in stukken snijden of bedoel je gewoon kokos dank je wel

  5. posted by Azzouzi on 02-11-2009

    Wat voor speciale papier bedoel je?

  6. posted by assia7 on 30-11-2009

    ik zal kijken of ik een foto zal zetten

  7. posted by assia7 on 30-11-2009

    gewoon een in plaats van boter op die bakplaat te smeren doe je gewoon zo’n bak papier dan kun je die koekje er sneller uit halan.

  8. posted by assia7 on 30-11-2009

    in plaats van een hele kokos, doe je gewoon kokospoeder is ook goed.

  9. posted by assia7 on 30-11-2009

    jha, je kunt ook amandelen gebruiken in plaats van pinda’s, Sadiye

  10. posted by assia7 on 05-03-2010

    probeer het maar…!!!
    smakkelijk

  11. posted by assia7 on 30-04-2010

    het is een heerlijke gerecht ik zou dat vaker broberen, en ik zou zeggen: eet smakkelijk & veel succes !!

  12. posted by assia7 on 07-07-2010

    het is een heerlijke recept ik zou het vaker uit broberen, en ik zou zeggen: Eet smakkelijk & veel succes!!
    ps: heb je vragen? stuur maar een bericht beslama.

  13. posted by assia7 on 06-12-2010

    probeer het maar
    kuss

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.