Artisjokkenpie
2012-02-18- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 6
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(4.6 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 4 plakjes bladerdeeg
1 blik artisjokken
5 gedroogde tomaten
150 gr geraspte kaas
4 eieren
125 ml Crème fraîche
1 eetlepel mosterd
vers gemalen peper
Method
Step 1
- verwarm de oven voor op 220 C
- bekleed een ingevette springvorm met het bladerdeeg
- spoel de artisjokken af, snij ze in stukken en leg op het deeg
- knip de gedroogde tomaten en leg ze tussen de artisjokken
- strooi de geraspte kaas erover
- klop de crème fraiche met de eieren, mosterd en peper
- giet het over alles heen
- bak ca, 20-25 min.
Dit is een heerlijk recept dat koud ook lekker smaakt.
Ideaal voor een buffet of pick-nick.
posted by hidaya on 12-03-2012
ZIET ER GOED UIT HOOR!