Loader

Artisjokkenpie

2012-02-18
  • Servings: 6
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.6 / 5)

4.6 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Amlou – extra ingrediënten

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 plakjes bladerdeeg
    1 blik artisjokken
    5 gedroogde tomaten
    150 gr geraspte kaas
    4 eieren
    125 ml Crème fraîche
    1 eetlepel mosterd
    vers gemalen peper

Method

Step 1

- verwarm de oven voor op 220 C

- bekleed een ingevette springvorm met het bladerdeeg

- spoel de artisjokken af, snij ze in stukken en leg op het deeg

- knip de gedroogde tomaten en leg ze tussen de artisjokken

- strooi de geraspte kaas erover

- klop de crème fraiche met de eieren,  mosterd en peper

- giet het over alles heen

- bak ca, 20-25 min.

Dit is een heerlijk recept dat koud ook lekker smaakt.

Ideaal voor een buffet of pick-nick.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by hidaya on 12-03-2012

    ZIET ER GOED UIT HOOR!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.