Loader

Appelflap

2009-05-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 3 bladerdeegplakjes
    1/2 appel
    1/2 eetlepel rozijnen
    1/2 theelepel kaneel
    12gt suiker

Method

Step 1

Verwarm de oven op 190 graden
leg 3 plakjes bladerdeeg op het plastic papiertje en laat het ontdooien
verdeel de appel in tweeén en schil de appel
snijd de appel in hele kleine blokjes en doe ze in een schaaltje
voeg de kaneel en rozijnen bij toe(de rozijnen hoeven er niet bij)
roer dit
leg de mengsel op de bladerdeeg in het midden
vou ze in een driehoek en druk de randen met een vork aan
maak de bovenkant met een kwastje een beetje nat met water
strooi er de suiker op en doe ze op de bakpapier,
laat ze 15min in de oven tot ze lcihtbruin zijn
laat ze een beetje af koelen

SMAKELIJK ETEN!

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by koken20 on 31-05-2009

    wat ik vergeten bij heb te schijven,is dat je ook gewoon meer dan 3 bladerdeeg plakjes kan doen,dan doe je gewoon wat meer appel bij
    gr

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.