Appelflap
2009-05-30- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 3 bladerdeegplakjes
1/2 appel
1/2 eetlepel rozijnen
1/2 theelepel kaneel
12gt suiker
Method
Step 1
Verwarm de oven op 190 graden
leg 3 plakjes bladerdeeg op het plastic papiertje en laat het ontdooien
verdeel de appel in tweeén en schil de appel
snijd de appel in hele kleine blokjes en doe ze in een schaaltje
voeg de kaneel en rozijnen bij toe(de rozijnen hoeven er niet bij)
roer dit
leg de mengsel op de bladerdeeg in het midden
vou ze in een driehoek en druk de randen met een vork aan
maak de bovenkant met een kwastje een beetje nat met water
strooi er de suiker op en doe ze op de bakpapier,
laat ze 15min in de oven tot ze lcihtbruin zijn
laat ze een beetje af koelen
SMAKELIJK ETEN!
posted by koken20 on 31-05-2009
wat ik vergeten bij heb te schijven,is dat je ook gewoon meer dan 3 bladerdeeg plakjes kan doen,dan doe je gewoon wat meer appel bij
gr