Appelcake
2013-02-23- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(3.6 / 5)
11 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- eieren
- 150 gr suiker
- 4 vanillesuiker
- 2 potjes natuuryoghurt 2X 125 gr
- 150 ml olie
- 1 bakpoeder
- ongeveer 200 gr bloem ( tot je een mooi cake beslag krijgt)
- 3 appelen
Method
Step 1
Eieren opkloppen met de suiker en vanillesuiker, daarna de olie toevoegen en hierna de yoghurt. 3 min mixen.
Meng de bloem met de bakpoeder en voeg deze toe. Terug 3 min mixen.
In een ingevette bakvorm gieten en de appelschijfjes erop schikken.
Bakken gedurende 35 min op 180 graden voorverwarmd.
Na het bakken bestrijken met warme abrikozenjam.