Ananas kwarktaart
2008-11-26- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 250 ml slagroom
- 500 gr magere kwark
- 1 bkr witte basterdsuiker
- 250 gr ananas uit blik
- Lange vingers ( 2 pakjes)
Method
Step 1
Ananas laten uitlekken, sap opvangen. Slagroom met helft van basterdsuiker stijf kloppen. Daarna in een andere kom magere kwark roeren met de andere helft van basterd suiker.
Ananas in kleine stukjes snijden en mengen met kwark en opgeklopte slagroom.
In een bakblik begin je met een laagje lange vingers. De vingers dompel je eerst in ananas sap. Na de eerste laag lange vingers verdeel je de helft van het ananas beslag hierover en doe je een tweede laag lange vingers.
Rest van de ananas mix verdeel je hierover.
Ongeveer 3 uur laten opstijven in de koelkast en klaar!!!
posted by prinsesje_bloom on 26-11-2008
MMMMMMMM, deze lijkt me heeeerlijk,
maar dan met perziken of aardbeien.
Hoe groot moet de beker voor de suiker zijn? 200ml??
posted by kilootje on 26-11-2008
Klopt 200ml, eigenlijk een waterglas/ grote theebeker.
posted by sousi on 26-11-2008
mmmmmmmmm , ik ga het inchaallah uitproberen
posted by sadiye on 27-11-2008
hmmmmmmmmmmmmmmmmmm heerlijk
posted by wafae_gril on 27-11-2008
hhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lekker
posted by kilootje on 27-11-2008
ladies niet te vergeten, ook erruug makkelijk!
En je kan dit voorbereiden met verschillende vruchten!
posted by sadiye on 27-11-2008
oke 😀
posted by omaymati on 28-11-2008
heerlijk hmmmmmmmmmmmmmmm
posted by Ess21 on 06-12-2008
als je het met aardbeien doet, waar moet je de lange vingers in dompelen dan?
posted by kilootje on 02-01-2009
Dan zou ik aardbei drinken gebruiken ( of bosvruchten sap)
posted by saartje2009 on 23-10-2009
Ik heb het gemaakt Sow lekkeer
posted by gerda on 23-10-2009
saartje had je het gemaakt met ananas
het heeft een beetje het idee van tiramisu
posted by koken20 on 02-01-2011
hmm ziet er heerlijk uit,
ga het inschallah snel proberen 🙂