Aardappelsalade
2012-08-13- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(4.4 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 250 gram aardappelen
- zout
- 2 eetlepels olie
- 1 koffielepeltje mosterd
- 1 el azijn
- 1/4 koffielepeltje witte peper
- 1 el fijngehakte peterselie
- 1 el in stukjes gesneden ui
Method
Step 1
Bereiding van de aardappelen:
Was de aardappelen en kook ze gaar in water met een beetje zout.
Als ze gekookt zijn schil je de aardappelen en snij je ze in stukjes.
Laat ze daarna afkoelen.
Bereiding van de saus:
Roer de mosterd, olie, azijn, peper, peterselie en de gesneden uienstukjes goed door elkaar om een gebonden saus te krijgen.
Giet de saus daarna over de aardappelen en klaar is kees.
Dien de salade koud op.