Loader

Tien frangipannetaartjes

2013-02-23
  • Servings: 10
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.3 / 5)

3.3 5 12
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

12 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 10 plakjes bladerdeeg
    - 2 eieren
    - 100 gr poedersuiker
    - 100 gr boter ( zacht, niet gesmolten) geen margarine!
    - paar druppels amandelaroma
    - 50 gr amandelen gemalen tot poeder ( zeer fijn)
    - 100 gr zelfrijzende bloem

Method

Step 1

De vormpjes bedekken met je bladerdeeg, inprikken met een vork en ff laten rusten.

Je beslag maken met bovenstaande produkten ( alles goed mengen)
Elk vormpje met 2 eetlepels beslag vullen en decoreren met amandelen en reepjes bladerdeeg.

Bakken gedurende 20 min in een voorverwarmde oven 200 graden.

Succes!

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by selwa31 on 23-02-2013

    ga ik zeker is proberen incha-allah lukt het mij.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.