Tien frangipannetaartjes
2013-02-23- Cuisine: Belgische
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 10
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(3.3 / 5)
12 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 10 plakjes bladerdeeg
- 2 eieren
- 100 gr poedersuiker
- 100 gr boter ( zacht, niet gesmolten) geen margarine!
- paar druppels amandelaroma
- 50 gr amandelen gemalen tot poeder ( zeer fijn)
- 100 gr zelfrijzende bloem
Method
Step 1
De vormpjes bedekken met je bladerdeeg, inprikken met een vork en ff laten rusten.
Je beslag maken met bovenstaande produkten ( alles goed mengen)
Elk vormpje met 2 eetlepels beslag vullen en decoreren met amandelen en reepjes bladerdeeg.
Bakken gedurende 20 min in een voorverwarmde oven 200 graden.
Succes!
posted by selwa31 on 23-02-2013
ga ik zeker is proberen incha-allah lukt het mij.