Recipes From Cuisine: Marokkaanse
Harsha koekjes
Harsha koekjes, simpel en lekker. Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit tot een soepel deeg.
Read moreWalnootkoekjes
Heerlijke walnootkoekejs, je moet een speciaal walnootpannetje hiervoor hebben. Ik plaats daar de foto nog van. Ik heb het pannetje in Marokko gekocht, maar ik hoorde dat ze hier in Beverwijk ook te koop zijn.
Read moreBladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip/Groenten of kaas, Lekkere bladerdeeghapjes die je kan vullen naar eigen smaak en fantasie.
Read moreHarira – Marokkaanse soep
Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn voor je lichaam na een dag vasten. Buiten de ramadan kun je de soep uiteraard ook eten hoor, lekker met een hapje erbij of voor de lunch. Als voorgerecht kan ook, maar de soep is ...
Read moreTonosalata
Tonijnsalade, Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een kom. Doe de ui, peterselie en sla erbij. Nu de mayonaise toevoegen (begin met twee a drie eetlepels), kijk of het lekker smeuïg wordt, voeg anders nog wat toe.
Read moreGevulde bladerdeeg met kaas of kip
Gevulde bladerdeeg met kaas/kip, Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook je de kipfilet in een scheut olijfolie. Snipper de uien en eventueel prei en laat het bakken in olie.
Read moreKippenpootjes met aardappels
Gekruide kippepootjes met aardappels in de oven, De kippepootjes laten marineren in een sausje van olijfolie, citroensap, event. ketjap, knoflook, kipkruiden (Silvo), gesnipperd ui, peper, peterselie en event. andere kruiden.
Read moreTuinbonen op zijn Marokkaans
Tuinbonen op zijn Marokkaans, Lekker simpel gerecht wat je erbij kan serveren, ik serveer het meestal met gebraden vlees/vis
Read more