Recipes From Cuisine: Marokkaanse
Kokosbonbons
De simpelste bonbons die er zijn! Maar wel lekker :) Het zijn de bonbons linksvoor!
Read moreKleine vismhancha
Mhansha, in dit geval vismhancha is een in een spiraal gevulde filodeeg, die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. In dit recept wordt het gevuld met vis o.a. kabeljauwfilet, roze garnalen, garnalen, Surimi en inktvis.
Read moreMarokkaanse tomaten, komkomer, uien salade
heerlijk salade voor elke dag en nog lekker gezond
Read moreDriehoekjes
Driehoekjes gevuld met amandelen. Ik heb geen idee hoe men deze koekjes noemt. Dus vandaar dat ik het maar even Driehoekjes heb genoemd. Wanneer iemand weet hoe ze wel heten, hoor ik dat graag.
Read moreDadelkoekjes
Koekjes met dadels; de foto is van ceuta zij heeft de koekje gemaakt en de foto hier op tajine.nl geplaatst, maar ik denk dat ze het recept vergeten is erbij te zetten. Ik zal even mijn versie van het recept erbij zetten. Ze komen er dan uit te zien als ...
Read moreHarira de nationale Marokkaanse soep
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij. In de verschillende streken in Marokko bestaan verschillende varianten op deze soep. Tijdens de ramadan wordt harira dagelijks gegeten bij het verbreken van het vasten, dit omdat de ...
Read more