Loader

Recipes From Cuisine: Marokkaanse

Kipbestilla - Pastila

Kipbestilla – Pastila

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Visbestilla

Visbestilla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more
Perzikcake

Perzikcake

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Chococake gevuld met slagroom

Chococake gevuld met slagroom

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom

Koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Begrir - baghrir - gringo - marokkaanse pannenkoek

Begrir – baghrir – gringo – marokkaanse pannenkoek

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Dit recept kan bijna niet mislukken.

Read more
Beghrir - gringo - hatita - pannenkoeken

Beghrir – gringo – hatita – pannenkoeken

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Gringo / Baghrir / Hartita is een soort dun pannenkoekje dat ook wel ‘duizend-gaten’ wordt genoemd. Dit wordt meestal ’s avonds of bij het ontbijt gegeten. Ze worden naar smaak met honing, olijfolie, suiker of boter belegd…

Read more
Hoe gebruik je een tajine

Hoe gebruik je een tajine

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Vaak wordt er gevraagd hoe je het beste een tajine kan gebruiken. Het ligt er natuurlijk aan van welk materiaal de tajin is gemaakt.Vraag altijd bij aankoop aan de verkoper of de tajin geschikt is om in te koken, of dat het een decoratiestuk is..

Read more
Marokkaanse visballetjes (dorma)

Marokkaanse visballetjes (dorma)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Rijstbal gemengd met visfilet in tomatensaus.

Read more
Bladerdeeg met tonijn

Bladerdeeg met tonijn

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Read more