Loader

Recipes From Cuisine: Marokkaanse

Tchichasoep - dchichasoep

Tchichasoep – dchichasoep

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Zlebia - Chebbakia - Chebbekia - chebakia

Zlebia – Chebbakia – Chebbekia – chebakia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Read more
Maantjes met kipgehakt

Maantjes met kipgehakt

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Het idee en deegrecept heb ik van Cuisine la Nima. (deegrecept ietsie aangepast)

Read more
Aardappelslakken

Aardappelslakken

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Gekruide rijst met gehakt

Gekruide rijst met gehakt

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Abrikozencake met amandelen

Abrikozencake met amandelen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Read more
kipbriwat

Kipbriwat

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.4 / 5)

Read more
Kip met basmati-rijst en wokgroenten in zoetzure saus

Kip met basmati-rijst en wokgroenten in zoetzure saus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Read more
Harcha koekjes

Harcha koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Read more
Visbestilla

Visbestilla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...

Read more