Loader

Recipes from Ingredient: Zout

Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.

Kip siniaa (kip oven schotel)

Kip siniaa (kip oven schotel)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Kip siniaa (kip oven schotel), Dit is echt een heerlijke kip ovenschotel, en makkelijk te maken, als je eens geen zin hebt om echt te koken, het duurt wel eventjes voor het klaar is, maar het is niet inspannend werk wat je moet doen.

Read more
Marokkaanse salade

Marokkaanse salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Marokkaanse salade, lekkere maaltijd salade, ideaal voor bezoek. Je kunt het een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren

Read more
Kipsaté a la Marisah

Kipsaté a la Marisah

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Kipsaté a la Marisah, lekker met bami, maar ook als je de kip los bakt ipv op satéstokjes, in een broodje met zuur...

Read more
Gevulde aubergines met gehakt

Gevulde aubergines met gehakt

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Gevulde aubergines met gehakt, dit is echt een heerlijk recept yum yum! We eten het zeker 1 keer in de week en iedereen in dit huis is er weg van mashallah. Ik weet niet zeker uit welk land dit komt maar mijn schoonmoeder zegt dat elk arabies land zo een ...

Read more
khoozy

Khoozy

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Khoozy, Dit gerecht bestaat uit schouder van een lam, rijst dat in het water (bouillon van het vlees gekookt is).

Read more
Dakhous

Dakhous

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

dakhous is een tomaten saus die in vele khaleeji (midden oosten) landen wordt gebruikt, mijn man eet nooit rijst zonder deze dakhous. Er zijn ook andere sausen die hij gebruikt hoor, maar hij zal dus nooit zomaar witte rijst en vlees alleen eten. Je kan dit makkelijk van te voren ...

Read more
Aardappel hashoe voor je rijst

Aardappel hashoe voor je rijst

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, maar de kruiden blijven het zelfde en 2 dingen zijn belangrijk, de uien en de rozijnen. Ik maak het wel eens met vermicelli (zal ik ook inshallah nog eens de foto en recept van sturen ...

Read more
Mloeie - melwi

Mloeie – melwi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Mleoie - Meloui - Melwi, Dit alles bij elkaar mengen behalve bona met lauwe water en dan bolletjes van maken en even laten rusten.

Read more
Mini pizzatjes

Mini pizzatjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mini pizaatjes van gehakt, Pitta broodjes door midden snijden tomaten saus erop en dan kaas gehakt oregano erop en dan in de oven.

Read more
Mille feuille

Mille feuille

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Naar verluidt is de tompoes voor het eerst gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Hij zou daarbij geïnspireerd zijn geweest door General Tom Thumb.

Read more