Loader

Recipes from Ingredient: Zout

Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.

Mini-tulbandjes

Mini-tulbandjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Lekkere cakejes :D

Read more
Vlees tajin met groenten

Vlees tajine met groenten

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Vooral als hoofdgerecht voor visite wrdt dit vaak gemaakt. Je kan zelf variereren met de groenten waar je van houdt.

Read more
Gehakttaart

Gehakttaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

gehakttaart, filodeeg

Read more
Couscous met kaneel smaak

Couscous met kaneel smaak

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

couscous met kaneel smaak en groenten en vlees

Read more
Pasta-ovenschotel met gehakt en spinazie

Pasta-ovenschotel met gehakt en spinazie

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Read more
Wafels

Wafels

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Een wafel is een plat, in een wafelijzer gemaakt, gebak. Een wafel wordt gemaakt van een beslag van bloem, melk en eieren, dat in een wafelijzer wordt gebakken.

Read more
Rijst met kip rozijnen en groenten

Rijst met kip rozijnen en groenten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

heerlijke rijst gerechten met rozijnen en kip en groenten heerlijk smaak door de rozijnen en gebrade kip

Read more
Aardappelschijfjes

Aardappelschijfjes, kipfilet en groenten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Lekker makkelijk en snel. Je gebruikt ook maar 1 pan dus weinig afwas :D

Read more
Rode kool met appel

Rode kool met appel

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Lekker Hollands!

Read more
Luchtige kokoscake

Luchtige kokoscake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Heerlijk luchtige cake

Read more