Recipes from Ingredient: Zout
Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.
Visloempia’s
Verrukkelijke vis loempia's, Je wast de roze garnaaltjes en laat ze uitlekken, vervolgens snijd je de garnaaltjes door de helft. De kleintjes hoeven niet.
Read moreMarokkaans brood
Heerlijk brood, lekker zacht. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse TAJIN gerechten
Read moreTajine van visballetjes in tomatensaus
Lekker en gezond; vis en de ontelbare gerechten die je er mee kunt maken.... Deze visballetjestajine kan je maken met elke witte vissoort die je lekker vindt, zoals kabeljauw, wijting, heek, etc.....
Read moreGebakken sardines gevuld met spinazie
Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.
Read moreZelfgemaakte gekookte kippenworst
Dit is een kippenworst die je zelf heel geSimpel kunt maken. Gewoon een kwestie van alle ingredi?«nten met elkaar vermalen, inrollen in plasticfolie en in de oven koken au bain marie (in een bak water).
Read moreTajine van ossenstaart met uien en kikkererwten
Ossenstaart kennen we van de soep maar ook in een tajine is ossenstaart verrukkelijk.... Dit recept wordt bereid in een snelkookpan, maar je kunt het ook bereiden in een gewone kookpan of een tajine; het moet dan natuurlijk w?©l langer stoven....
Read morePreitaart
Ik ben een grote fan van hartige taarten en dan vooral van preitaart; je kunt deze taart geven als voor- of bijgerecht of in dunne punten gesneden als hartig hapje. Onderstaand recept is een basisrecept voor preitaart, maar je kunt aan het prei/ei/roommengsel van de vulling ?³?³k bijvoorbeeld kleingesneden runder-of ...
Read moreGehakttortilla
Aardappeltortilla's worden doorgaans gemaakt van aardappel, ei en ui maar hieronder vind je een lekker tortillarecept met gehakt.
Read more