Loader

Recipes from Ingredient: Zout

Keukenzout is bij kamertemperatuur een witte kristallijne stof met een kubische kristalvorm, die goed oplosbaar is in water. Het is het voorbeeld bij uitstek van wat in chemische termen een zout heet.

Mussakhan

Mussakhan

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Musakhan is een palestijns recept met kip brood en groenten

Read more
Heerlijke kiptajine met ananas en abrikozen

Heerlijke kiptajine met ananas en abrikozen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Bijenkorf brood

Bijenkorf brood

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Heerlijke Bijenkorf brood, Je doet de bloem in een grote kom maak een kuiltje in het midden dan voeg je alle ingrediënten toe en kneden tot je een soepel deeg krijgt die een beetje plakkerig is, laat het deeg rijzen tot hij verdubbeld is.

Read more
Batbouts

Batbouts

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Read more
Hele kip mmmm...

Hele kip mmmm…

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Hele kip

Read more
Aardappelsalade

Aardappelsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Lekkere aardappelsalade! Dit recept komt uit een kookboek.

Read more
Vis mhansha - hapjes

Vis mhansha – hapjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Read more
 Donuts

Donuts

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

 Ik heb vandaag een paar cakejes gebakken en ik heb donuts gemaakt. Deze donuts waren heel lekker en zacht. Dit recept is van Dina.  Ik heb het recept wel een beetje aangepast :)De donuts krijg je rond middel van een klein beker te gebruiken en een kleine dopje.

Read more
Kiprollen

Kiprollen

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.8 / 5)

Read more