Recipes from Ingredient: Yoghurt
Yoghurt is een melkproduct dat op gecontroleerde manier gefermenteerd en verzuurd is. Het woord komt van het Turkse yoğurt dat samenhangt met het bijvoeglijk naamwoord 'yoğun', "dik", en het werkwoord yoğurmak, dat "kneden" betekent.
Bananencake
Bananencake, het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.
Read moreBesbousa – basbousa
Besbousa, Basbousa, Dit is het recept voor besbousa / Basbousa, een Arabische zoete cake gemaakt van semolina.
Read moreSamosa’s gevuld met gehakt en rijst
Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk vind ik ze in de oven lekkerder en niet zo vettig als in olie. Als je ze toch in olie wilt bakken dan moet je ze niet met ei bestrijken. Je kan de vulling ook ...
Read moreYoghurttoetje met appel, kaneel en suiker
Yoghurttoetje met appel, kaneel en suiker, maakte mijn moeder vroeger altijd, is superlekker en makkelijk!
Read moreAnanasshake
Ananasshake dr. oetker, Mix met een elektrische mixer de yoghurt, de in stukjes gesneden ananasschijven, het ananassap, de Dr. Oetker Vanillesuiker, het Dr.
Read moreSinaasappelcocktail
Sinaasappelcocktail, Doe alle ingrediënten in een kom en klop ze met de mixer door elkaar. Vul de glazen hiermee en serveer de cocktail koud.
Read more