Loader

Recipes from Ingredient: wortels

Spaghetti met pittige gehaktballetjes en zoetzure groenten

Spaghetti met pittige gehaktballetjes en zoetzure groenten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Eens wat anders dan spaghetti bolognese :D

Read more
Couscous met 7 groenten

Couscous met 7 groenten

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Couscous met 7 groenten is een zeer populair Marokkaans gerecht. Couscous wordt gemaakt van grof gemalen gries van durumtarwe. Van hiermee gemaakt deeg worden in een draaitrommel bolletjes gevormd die net zoals houdbare pasta's worden gedroogd.

Read more
Sayor lodeh

Sayor lodeh

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Sajoer lodeh (Indonesisch: Sayur lodeh) is een populair groentegerecht op basis van kokosmelk uit de Indonesische keuken.

Read more
Grote salade

Grote salade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Lekker salade die je al svoorgerecht kan serveren

Read more
Tajine met kip en groenten

Tajine met kip en groenten

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Tajine met kip en groenten, Met warm knapperig brood eten, je kunt er een simpele salade erbij nemen, maar ik doe zonder want je raakt snel vol van die tajine!!!

Read more
Voorgerecht salade

Voorgerecht salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Voorgerecht Salade, Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het allemaal in aparte bakjes.

Read more
Marmita

Marmita

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Marmita wat elke Marokkaan(se) wel kent en(veel)eet of niet! Zeer traditioneel maar iedereen maakt het op haar /zijn manier, maar niet weg te denken uit de Marokkaanse keuken!

Read more
Loempia's met kip

Loempia’s met kip

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.3 / 5)

loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en 1 zakje saffraan en een beetje zout. De vermicelli doe je een pannetje met water en laatje 10 min koken.

Read more
Nasi op Shnieula's wijze

Nasi op Shnieula’s wijze

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Nasi met groente en kipfilet op Shnieula'swijze. Heeerlijk! Bereid de rijst zoals vermeld is op de verpakking. Snij kipfilet in kleine stukjes en doe het in een wokpan.

Read more
Harira - tomatensoep

Harira – tomatensoep

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men deze soep elke dag. De linzen horen erin, maar de kikkererwten zijn naar keuze. De soep kan ook met rundvlees worden gemaakt, pas de kooktijd dan aan (circa 3 uur).

Read more