Loader

Recipes from Ingredient: Vlees

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Sulu kofte

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Kikkererwten, gehaktballetjes en aardappels

Read more
Tomatensoep van verse tomaten

Tomatensoep van verse tomaten

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Heerlijke soep van verse tomaten

Read more
Sorma (gevulde druivenbladeren)

Sorma (gevulde druivenbladeren)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

gevulde druivenbladeren

Read more
Sorma (gevulde druivenbladeren)

Dolma

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Read more
Misa A

Misa A

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.2 / 5)

ovenschotel met gehakt

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Lasagna met geitenkaas en spinazie

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Voro Homisa: je kan de feta gebruiken ipv geitenkaas

Read more
Nasiballen

Nasiballen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

gefrituurde nasiballen

Read more
Harira de nationale Marokkaanse soep

Harira de nationale Marokkaanse soep

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als belangrijkste ingrediënten: tomaten, kikkererwten, linzen en selderij. In de verschillende streken in Marokko bestaan verschillende varianten op deze soep. Tijdens de ramadan wordt harira dagelijks gegeten bij het verbreken van het vasten, dit omdat de ...

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Kip risotto

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Kip risotto

Read more
Stoofvlees a la Ellouisa

Stoofvlees a la Ellouisa

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Read more