Loader

Recipes from Ingredient: visbouillon

Vissoep met mosselen en garnalen

Vissoep met mosselen en garnalen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

een heerlijke vissoep snel gemaaktNB. afbeelding is van Internet

Read more
Vismhancha

Kleine vismhancha

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Mhansha, in dit geval vismhancha is een in een spiraal gevulde filodeeg, die je kunt vullen met wat je maar lekker vindt. In dit recept wordt het gevuld met vis o.a. kabeljauwfilet, roze garnalen, garnalen, Surimi en inktvis.

Read more
Garnale kroketjes

Garnale kroketjes

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor en bak deze op zacht vuur ± 3 min

Read more
Mediterrane groente-vissoep

Mediterrane groente-vissoep

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Mediterrane, groente-vissoep, Oven voorverwarmen op 225 °C. Aubergine, courgette en paprika wassen en in grove stukken snijden. Groenten en knoflook in braadslede leggen en omscheppen met 3 el olie, peper en zout.

Read more
Visbastilla - filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kippastilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze pastilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt ...

Read more