Loader

Recipes from Ingredient: Vis

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Opgerolde broodjes met hartige vulling

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

opgerold broodje gevuld met hartige vulling naar keuze, heb ze gezien op de Televisie bij Jamie Oliver. Ik noem ze zelf altijd pizzabroodjes

Read more
Vissoep met mosselen en garnalen

Vissoep met mosselen en garnalen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

een heerlijke vissoep snel gemaaktNB. afbeelding is van Internet

Read more
Tonijn sandwich

Tonijn sandwich

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.3 / 5)

Heel lekkere sandwich met tonijn en sla.

Read more
Spaanse Empanada

Spaanse Empanada

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Een zeer makkelijk gerecht en ook handig voor in de ramadan. !! je kan ipv van tonijn ook kip, of verse vis soorten gebruiken. Als je een kip vulling wilt moet je de kip marineren alsof je de kip gaat braden. En zodra de kip gaar is scheur je het ...

Read more
Tonijnpizza

Tonijnpizza

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

lekkere pizza gevonde op marcoc.nl

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Vis ovenschotel met spinazie en gekookte ei

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Een lekkere visschotel met drie soorten vis.

Read more
Gambas Al Ajillo (Garnalen in knofloof)

Gambas Al Ajillo (Garnalen in knofloof)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Tagliatelle met zalm

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Italiaaanse gerecht en is snel klaar en heerlijk is!!

Read more
Kip met citroen uit de oven

Kip met citroen uit de oven

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

kip met ingelegde citroenen uit de oven marokkaans gerecht met een draai van sjaahida :)

Read more
Visstoofschotel

Visstoofschotel

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more