Loader

Recipes from Ingredient: Vis

Paella met kip en garnalen

Paella met kip en garnalen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Paella met kip en garnalen, Lekker met een gemengde salade met tomaat en olijven. bak mosselen en andere zeevruchten die je lekker vind mee

Read more
Gekleurde rijstsalade

Gekleurde rijstsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Rijst salade, met verschillende kleuren rijst.

Read more
Aardappeltonijnsalade

Aardappeltonijnsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Aardappeltonijn salade, Kook de aardappels met schil tot ze gaar zijn, haal ze eruit schil ze en snijd in kleine blokjes. Laat het even afkoelen snijd de ui in hele kleine blokjes, en de augurk ook.

Read more
Roerbakmie met kipfilet en garnalen

Roerbakmie met kipfilet en garnalen

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Heerlijke mie met kipfilet en garnalen. Snij de kipfilet in blokjes, doe ze in een grote wok. (of pan) scheutje olijf olie en een scheutje zonnebloemolie Snipper een ui bij doe de gewassen en gesneden prei bij. Doe er de gesneden champignons bij.

Read more
Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus, Mosselen grondig wassen. Kapotte exemplaren en mosselen die wijd openstaan, en na een ferme tik niet sluiten, verwijderen.

Read more
Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als je visitehebt. De schelpen kun je kopen bij een groothandel, als macro of bij de xenos, daar heb ik ze wel eens gezien. Mischien bij een Chinese toko ook. Succes!!

Read more
Crostinis met tonijntapenade

Crostinis met tonijntapenade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Crostini's met tonijntapenade, Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 eetlepels olie en stokbrood ermee besprenkelen.

Read more
Zalmsalade

Zalmsalade

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes en vel verwijderen. Maïs afgieten en appel schillen en in kleine stukjes snijden.

Read more
Visbastilla - filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. Zowel de vis als de kippastilla worden vaak als hoofdgerecht geserveerd tijdens Marokkaanse bruiloften of andere feestelijke gelegenheden. Deze pastilla is zowel hartig als zoet van smaak, omdat er amandelen, kaneel en suiker in verwerkt ...

Read more
Turkse salade met aardappel - Turkse pikante worst en pikante mosselen

Turkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden

Read more