Loader

Recipes from Ingredient: Vis

Vis in de oven

Vis in de oven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Vis in de oven, Maak de vissen goed schoon, en marineer ze met de chermoula. Meng de chermoula met citroensap en besmeer de vis .

Read more
Mhansha van vis

Mhansha van vis

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen in stukjes van een cm ongeveer.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Makkelijke rijstsalade

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Makkelijke rijst salade, echt lekker vooral in de ramadan ik hou veel van salades maar dit is mijn favoriet!

Read more
Vietnamese loempia's

Vietnamese loempia’s

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.

Read more
Traditionele nasi

Traditionele nasi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Traditionele Nasi, Nasi is de Indonesische en Maleisische term voor gekookte rijst. In Nederland wordt de term nasi (soms geschreven als "nassi") vaak gebruikt om het gerecht nasi goreng aan te duiden.

Read more
Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more
Chinese mihoen

Chinese mihoen

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Mihoen is een dunne, Chinese noedel, gemaakt van rijstbloem. Het is ook bekend onder de naam bihoen (Mihoen en bihoen zijn beide benamingen uit de Min Nan talen) of rijstvermicelli. In Thailand staat deze noedel bekend als sen mie, in Vietnam als Bún, in de Filipijnen als bihon, in Maleisië ...

Read more
Voorgerecht salade

Voorgerecht salade

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Voorgerecht Salade, Kook de pasta of rijst, de aardappels en de wortels gaar, doe het allemaal in aparte bakjes.

Read more
Rijst met Tonijn

Rijst met Tonijn

forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Rijst met Tonijn, Snijd de ui en de paprika in blokjes en bak ze in een pan een beetje bruin, voeg de geperste knoflook en gesneden peterselie toe.

Read more
Pizzabroodjes met tonijn

Pizzabroodjes met tonijn

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.6 / 5)

Pizzabroodjes met tonijn, Haal de pitabroodjes uit de verpakking en snijd elk pitabroodje door het midden met een scherp mes. Je zult misschien merken dat de pitabroodjes een beetje kruimelen, maar dat maakt niks uit.

Read more