Loader

Recipes from Ingredient: Taugé

Taugé - ook wel sojascheut genoemd - is de ontkiemde mungboon, ook wel katjang idjo genoemd. Het wordt vaak gebruikt in de Chinese keuken, onder andere in loempia's. Taugé is rijk aan vitamine B, vitamine C en ijzer. Taugé is de ontkiemde mungboon, ook wel katjang idjo ("groene boon") genoemd. Het wordt vaak gebruikt in de Chinese keuken, onder andere in loempia's.

Gado gado

Gado gado

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

(Indonesisch: Gado-gado) is een Indonesisch groentegerecht, dat in Nederland en Suriname vooral bekend is als gerecht van het Chinees-Indisch restaurant. In die hoedanigheid is het een mix van groenten met gebakken ei, een schep pindasaus en gekruimelde kroepoek. Het wordt geserveerd met witte rijst of lontong. Gadogado is geschikt voor ...

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Dagschotel: fusion groentemix

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2 / 5)

  een fusiongerecht.

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Nasie

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ajam pangang

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1 / 5)

Ajam Pangang

Read more
Gehakt & groenten in filodeeg

Gehakt & groenten in filodeeg

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Groente loempia’s

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

knapperige loempia's

Read more
Rijst met kip en groenten in satésaus

Rijst met kip en groenten in satésaus

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Ingredienten voor 5 personen: TIP: je kan natuurlijk ook andere groentes nemen zoals broccoli, aubergineblokjes, prei of taugé. Wat je zelf het lekkerst vindt!! Eet smakelijk!!!!!!

Read more
Chow min met geroosterde kip

Chow min met geroosterde kip

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

dunne bami met geroosterde kip uit de oven

Read more
Vietnamese loempia's

Vietnamese loempia’s

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.

Read more
Foe yong hai

Foe yong hai

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.7 / 5)

Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...

Read more