Loader

Recipes from Ingredient: Suiker

Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.

Slagroomtaart met aardbeien

Slagroomtaart met aardbeien

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Slagroomtaart met aardbeien, heerlijk ...

Read more
kersenvlaai

Kersenvlaai

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Griesmeelbrood van whitesugar

Griesmeelbrood van whitesugar

forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Heerlijke griesmeelbrood!

Read more
Appelcake met kaneel

Appelcake met kaneel

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Pancakes

Pancakes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Volkorenteshnift - Ftira - khobz de almaqla

Volkorenteshnift – Ftira – khobz de almaqla

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Read more
Appel-Bloem Gebakjes met bereidingsfoto's

Appel-Bloem Gebakjes met bereidingsfoto’s

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Appel-Bloem Gebakjes. Snij je appels in schijven en meng het met wat suiker en kaneel. Laat je bladerdeeg ontdooien en zie op de foto hoe te werk gaan....

Read more
Maantjes met kipgehakt

Maantjes met kipgehakt

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (2.7 / 5)

Het idee en deegrecept heb ik van Cuisine la Nima. (deegrecept ietsie aangepast)

Read more
Aardappelslakken

Aardappelslakken

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Makkelijke rijsttaart

Makkelijke rijsttaart

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3 / 5)

Read more