Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Kip bestilla
Een lekkere met kip gevulde bladerdeeg, Als je niet van amandelen houd kun je de amandelen kaneel en suiker weglaten en alleen voorbereiden met de kipmengsel.
Read moreChocolade cake
Chocolade cake, Lekker voor bij de koffie.. Je mixt eerst de olie, melk, suiker, eieren en vanille suiker goed. Zet de oven alvast op 180 gr en vet een bakblik in en bestuif met paneermeel..
Read moreChurros (gefrituurde deegstengels)
Churros (gefrituurde deegstengels), dit is zoooooo heerlijk vooral ook lekker bij marokkaanse thee!
Read moreBananenmelk
bananenmelk van dr. oetker, Doe de grof gesneden bananen, het citroensap, de suiker, de Dr. Oetker Vanillesuiker, de dooier, de melk en het ijs in de mengbeker en meng het geheel goed.
Read moreMokkashake
Mokkashake van dr.oetker, Mix de ingrediënten in een mengbeker en schenk dit onmiddellijk in glazen.
Read moreSinaasappelcocktail
Sinaasappelcocktail, Doe alle ingrediënten in een kom en klop ze met de mixer door elkaar. Vul de glazen hiermee en serveer de cocktail koud.
Read moreAardbeienkoepel
Aardbeienkoepel, Sla de slagroom met de Dr. Oetker Vanillesuiker, de Dr. Oetker klopfix en de suiker stijf. Leg de lange vingers op de bodem van een glazen schaal. Besprenkel ze met wat appelsap en citroensap.
Read more