Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Volijke puding
Volijke puding, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en roer dit door het custard-suiker mengsel. Verwarm de rest van de melk.
Read moreVruchten beertjes
Vruchten beertjes, Roer de suiker door de custard. Neem 6 eetlepels van de melk en roer dit door het custard-suikermengsel. Verwarm de rest van de melk.
Read moreMuffins beestenboel
Muffins beestenboel, Als je geen glazuur hebt, kun je dit ook zelf maken: neem 150 g gezeefd poedersuiker en meng dit met 2 - 3 eetlepels warm water.
Read moreMehancha met amandelen
Mehancha met amandelen, Je gaat de amandelen en walnoten en sesamzaad malen, helft van sesam niet, doe je in een bak,
Read moreKoffiebroodjes
Koffiebroodjes, Onder tussen banketbakkersroom klaar maken zie verpakking hoe het moet. amandel aroma en rozijnen aan toevoegen.
Read more