Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Sigaar; bamboekoekjes
Sigaar; Bamboekoekjes, Dit is een recept van Choumicha, zij heeft het afgelopen zaterdag gemaakt.
Read moreVietnamese loempia’s
Echte traditionele Vietnamese loempia's, Snij de garnalen in kleine stukjes. Zet de vermicelli in een bak met heet water en deze zacht worden en knip het in kleine stukjes van ongeveer 10- 15 cm lang.
Read moreFoe yong hai
Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young hai is een fonetische vertaling voor roerei gemengd met krab. Oorspronkelijk waren garnalen een basisingrediënt samen met lente-ui. Tegenwoordig is het recept aangepast, en kan men het vegetarisch verkrijgen of met andere vleessoorten, zoals cha ...
Read moreGebakken banaan
Lekkere gebakken banaan in een jasje, De banaan schillen en schuin in dunne plakken van circa 10 cm snijden of alleen doormidden.
Read moreRonde marmercake
Ronde marmercake, heerlijke en makkelijke cake! Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker schuimig. Voeg dan de boter in blokjes toe en mix dit goed glad.
Read moreYoghurttoetje met appel, kaneel en suiker
Yoghurttoetje met appel, kaneel en suiker, maakte mijn moeder vroeger altijd, is superlekker en makkelijk!
Read moreHarsha koekjes
Harsha koekjes, simpel en lekker. Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit tot een soepel deeg.
Read moreBroodpannenkoek – Pitabrood
Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort 'zakje' ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. In sommige landen wordt het broodje dan ook gebruikt ter vervanging van een bord.
Read more