Loader

Recipes from Ingredient: Suiker

Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.

Harcha

Harcha

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
Dziria

Dziria

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
Bestilla met kip

Bestilla met kip

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Read more
Briouats met amandelen

Briouats met amandelen

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Read more
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Sesam-vanillekoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Lekkere, luchtig, geSimpel te maken vanillekoekjes....

Read more
Arabische lamsragoût

Arabische lamsragoût

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Heerlijke, hartig-zoete  Arabische lamsragout met rijst... 

Read more
Amandelcake

Amandelcake

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Amandelcake, Een cake die altijd lukt en erg mooi presenteert.

Read more
Besbousa - basbousa

Besbousa – basbousa

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.3 / 5)

Besbousa, Basbousa, Dit is het recept voor besbousa / Basbousa, een Arabische zoete cake gemaakt van semolina.

Read more
Sinaasappel schijven

Sinaasappel schijven

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Sinaasappel schijven, Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ziet dan het vruchtvlees.

Read more
Perzik taart

Perzik taart

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Perzik taart, Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot ze bleek en romig zijn. Zeef de maizena en de bloem erboven en meng goed. Doe de melk, de rest van de suiker en het vanillestokje in een pan.

Read more