Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Dubbele jamkoekjes
Makkelijke koekjes, echt van die beginnerkoekjes (ideaal voor mij dus hihi)
Read moreKrentencake
Makkelijke maar overheerlijke cake, komt uit een heel oud kookboekje van dr. oetker (uit 1940 ofzo hihi) en heb het al vaak gemaakt.
Read moreKoffie chocolade cake
Dit is zo lekker en makkelijk. Het recept komt van marokko.nl, cuisine
Read moreZeven soorten koekjes
briuat, lavasqirie koekjes, maizena cornflakes koekjes, cocos koekjes, custardkoekjes, mloeza, chocolade koekjes
Read more