Loader

Recipes from Ingredient: Suiker

Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.

Perzik taartje

Perzik taartje

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Read more
Bloemetjes met Abrikozenjam

Bloemetjes met Abrikozenjam

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Dadel koekjes

Dadel koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.8 / 5)

Read more
Vier soorten koekjes uit 1 deeg

Vier soorten koekjes uit 1 deeg

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.6 / 5)

Dit is echt handig, met 1 deeg maak je 4 soorten koekjes, die allemaal anders smaken en er anders uitzien. Zo heb je heel makkelijk een bord vol koekjes, zonder steeds een ander deeg te maken. Je kunt hiermee ook zelf wat experimenteren om andere soorten koekjes te maken. 

Read more
Citroen amandelkoekjes

Citroen amandelkoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Citroen amandelkoekjes, staafjes niet te groot maken want ze zetten wat uit in de oven.

Read more
Marokkaans brood

Marokkaans brood

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Marokkaans brood, lekker zacht. Het is onmisbaar in de Marokkaanse keuken. Vooral lekker bij traditionele Marokkaanse gerechten zoals Tajine en marmita.

Read more
Verschillende Marokkaanse koekjes

Verschillende Marokkaanse koekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Read more
Briwat - Marokkaanse filo- Amandeldriehoekjes

Briwat -Marokkaanse filo-Amandeldriehoekjes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Als je het vouwen door hebt, is het echt een heel makkelijk koekje om te maken, alleen vraagt het wat tijd. Laat je niet verleiden om kant en klare amandelspijs te gebruiken, dat is zo kunstmatig! Ik heb het recept uit een van mijn kookboeken uit Marokko, maar dan aangepast ...

Read more
Sinaasappel bavaroise vlaai

Sinaasappel bavaroise vlaai

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Bountycakejes

Bountycakejes

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (5 / 5)

Deze mooie cakejes zijn niet moeilijk om te maken en smaken heerlijk!

Read more