Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Maizenakoekjes
Met dank aan sierra_savannah op m.nl, ik heb het recept voor het deeg van haar. De versiering heb ik zelf erbij gedaan.
Read moreTajine Royal uit Marrakech
HEERLIJKE LUXE TAJINE VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN EN TOCH NIET MOEILIJK TE MAKEN
Read moreChocolade cake
Chocolade cake, Als je geen chocomelk hebt dan kun je ook gewoon chocopoeder er in doen. De cake is makkelijk te bereiden en is snel klaar.
Read more