Loader

Recipes from Ingredient: Suiker

Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Honingkoek

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (1.7 / 5)

Honingkoek, Ik vind ze meestal de volgende dag het lekkerst als de honing er is ingetrokken.

Read more
Cakerol

Cakerol

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.5 / 5)

Cakerol, vergt wel wat oefening, maar zeker de moeite waard. Je kan de cakerol versieren naar wens met geschaafde amandelen of chocoladekrullen.

Read more
Caramel

Caramel

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (0 / 5)

Caramel, Doe alle ingrediënten in een steelpannetje met een dikke bodem. Op heel zacht vuur, roeren en laten koken.

Read more
Tiramisu

Tiramisu

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Tiramisu, Ik maak het altijd een dag op voorhand dan kun je als je bezoek hebt mooiere stukken snijden.

Read more
Rijsttaart

Rijsttaart

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.7 / 5)

Rijsttaart, Lekker voor bij de koffie. Smelt de boter in een pan en roer de rijst erdoor, giet vervolgens de melk erbij, (hou één kopje apart) breng aan de kook en draai dan het vuur laag.

Read more
Kersenvlaai

Kersenvlaai

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.5 / 5)

Kersenvlaai, Een heerlijke vlaai met kersenvulling. Ik heb hem een tijdjes geleden al 2 keer gemaakt en gisteren weer om de thuiskomst van mijn ouders van hun vakantie t vieren! Het komt oorspronkelijk uit een heel oud kookboekje van Dr. Oetker uit 1940 of rond die tijd.

Read more
Aardbeien-plaattaart

Aardbeien-plaattaart

Recipe Type: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Aardbeien-plaattaart, je kan hierbij je fantasie gebruiken: maak een appelvorm en beleg met partjes appel, maak een ronde vorm en beleg met schijfjes banaan, maak een perzikvorm en beleg met schijfjes perzik enz. Je kan ook minigebakjes ervan maken. Maak dan van elke vel bladerdeeg een aardbei en beleg deze ...

Read more
Marokkaanse harcha

Marokkaanse harcha

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.3 / 5)

Harcha (ook wel gespeld als harsha) is een Marokkaans gebakken broodsoort gemaakt van griesmeel, boter. Je kan het een beetje vergelijken met een Engelse muffin maar dan niet zo zoet. Het doet velen denken aan maisbrood.

Read more
Slagroomtaart - Aardbeien

Slagroomtaart – Aardbeien

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Read more
Mini donuts

Mini donuts

Recipe Type: Cuisine: ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.1 / 5)

Read more