Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Zoute sesamringen
Deze koekjes zijn knapperig en lekker vers..Mijn man is echt gek op deze koekjes :D
Read moreGezonde amandel-dadelmelk
En u gelooft het misschien niet, maar ondanks hun mierenzoete smaak zijn dadels erg gezond voor het menselijk lichaam. Enerzijds hebben ze een laag vetgehalte en zijn ze cholesterolarm, anderzijds bevatten ze naast suikers ook veel voedingsvezels, vitaminen en mineralen (zeer veel ijzer).
Read moreKoffiebroodjes met amandelspijs
Koffiebroodjes Met Amandelspijs Basisdeeg uit mn bakboek met wat aanpassingen.. Mijn Recept voor GistDeeg: voor Koffiebroodjes;
Read more