Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Gemarineerde Champignons met rijst
de zonnebloem olie kan ook vervangen worden door olijfolie en er hoort ook peterselie doorheen maar dat had ik niet in huis.
Read moreChampignon koekjes
Heerlijke koekjes.. hele leuke uitzicht net als een echte champignon :D
Read moreChocolade-slagroom cake.
ik had geen slagroomspuit(dus gedaan met plastic zakje), vandaar dat de roomtoefjes er niet echt prachtig uitzien!
Read moreOliebollen(iets ander recept dan die hier al staat)
(iets ander recept dan die hier al staat)
Read more